Tagdíjak mértéke és fizetése

A HONVÉD UVKSE és a Kölyök Póló Suli Egyesület sportolói tagdíj-mértéke minden évben a Közgyűlésen elfogadott javaslatok alapján kerül megállapításra.

Leigazolt játékosaink a tagdíj megfizetésével hozzájárulnak ahhoz, hogy utánpótlás-nevelésük méltó körülmények között történhessen. Ide tartoznak az edzésekhez biztosított helyszínek, az oda történő buszos szállítások, a versenyeztetés költségei, valamint a csapat-felszerelés.

A 2018/2019-es idényben a tagdíjak nem növekedtek az előző évekhez képest. A havi fizetendő összeg idén is 18.000,- Ft, amely heti 5 nap edzést biztosít a tagok számára. Ezt az összeget az évadon belül 10 hónapon keresztül kell megfizetniük játékosainknak. Július és augusztus hónapban nincs tagdíjfizetési kötelezettség, abban az időszakban csak nyári tábordíjak esedékesek az ott résztvevők számára.
A nyári táborokban való részvétel kötelező!

Testvérek esetén továbbra is érvényes a „tesókedvezmény”, amelynek mértéke a 2. gyermek esetén mínusz 3.000,- Ft. Így az egyik gyermek tagdíja csak 15 ezer Ft havi szinten.

A kisvizes előkészítő csoport tagdíja 8 ezer forint, a mélyvizes előkészítő csoport tagdíja pedig 12 ezer Ft egy hónapra.

További kedvezményt kapnak az Országos Bajnokságban játszó, „jó tanuló, jó sportoló” tagok. Ez azt jelenti, hogy 4,5 átlag feletti tanulmányi eredmény esetén 50 százalékos kedvezményt kapnak a tagdíj-fizetésből az IFI, a Serdülő és a Gyermekcsapat tagjai. A többi (előkészítő) csapatra ez a lehetőség nem vonatkozik.

Működnek szociális szempontok is, egyedi elbírálás alapján van mód további kedvezményeket adni. Ehhez azonban Elnökségi döntésre van szükség.

A tagdíjak fizetése banki átutalással, banki befizetéssel, illetve Honvéd UVKSE játékosok esetében csekken is történhet az alábbiak szerint:

Honvédosok a Honvéd UVKSE UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000071-45850015 számú számlájára, vagy a Kőér utcai uszoda bejáratánál lévő faliújságra kihelyezett csekken fizethetnek tagdíjat.

Kölyökpólósok a Kölyökpóló Suli Egyesület Budapest Banknál vezetett 10102093-09496200-01003004 számú számlájára utalhatják a havi díjakat. Ennél az Egyesületnél nincs mód csekkes fizetésre.

A közleményben kérjük minden esetben feltüntetni a gyermek nevét és korosztályát, valamint a fizetett időszakot.