Szakosztály

Utánpótlást nevelő klubunk 2009. szeptemberében alakult Honvéd-Pesterzsébet Vízilabda Klub néven azzal a céllal, hogy a Budapesti Honvéd Sportegyesület számára leendő bajnokokat neveljen. A céget 2010. februárjában jegyezték be közhasznú sportegyesületként, Csordás György elnökletével, akit 2012. szeptemberében Dömötör Attila váltott. A vezetőedző a kezdetektől Oravetz László.

Jelenleg VÍZILABDA, ÚSZÁS és MŰUGRÁS sportágakkal foglalkozunk. Edzéseink több helyszínen zajlanak, csapataink előre összeállított heti edzésrend alapján vesznek részt a foglalkozásokon. Életkor és sportág-fejlettségi szint alapján 10 úszó-, illetve vízilabda csapatunk van, melyek 2014. óta HONVÉD UVKSE, illetve HONVÉD Kölyökpóló Sportegyesület név alatt edzenek és vesznek részt versenyeken.

Edzőink Kőbányán két helyszínen (Kőér utca, Újhegyi Uszoda), Csepelen (strand és uszoda), a XI. kerületben (Sport11 Uszoda és Sportcentrum), a XIII. kerületben (Tüzér utca), a „MALÉV” Uszodában, valamint a Margitszigeten tartják foglalkozásaikat.

Népszerű nyári táborainkat Budapest több helyszínére, valamint vidéki városokba és külföldre szervezzük.

Tekintettel az intenzív edzésekre, a nálunk leigazolt játékosoknak iskolai kikérőt biztosítunk heti 2 testnevelés óra alól, illetve a versenyek, bajnokságok, sportorvosi vizsgálatok idejére.

2005-ös és fiatalabb korosztályból várjuk leendő új sportolók jelentkezését. A szintfelmérések helye és ideje honlapunkon, valamint a Kőér utca földszinti faliújságján is megtalálható.

Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy eredményes játékosokat adhassunk a magyar vízilabdasportnak, hogy a sportág kiemelkedő tagjai és csapatai ne maradjanak utánpótlás nélkül.