TAGDÍJAK

A HONVÉD UVKSE sportolói tagdíj-mértéke minden évben a Közgyűlésen elfogadott javaslatok alapján kerül megállapításra.

Leigazolt játékosaink a tagdíj megfizetésével hozzájárulnak ahhoz, hogy utánpótlás-nevelésük méltó körülmények között történhessen. Ide tartoznak az edzésekhez biztosított helyszínek, az oda történő buszos szállítások, a versenyeztetés költségei, valamint a csapat-felszerelés.

A 2015-2016-os idényben a tagdíjak nem növekedtek az előző évekhez képest. A havi fizetendő összeg idén is 18.000,- Ft, amely heti 5 nap edzést biztosít a tagok számára. Ezt az összeget az évadon belül 10 hónapon keresztül kell megfizetniük játékosainknak. Július és augusztus hónapban nincs tagdíjfizetési kötelezettség, abban az időszakban csak nyári tábordíjak esedékesek az ott résztvevők számára.

Testvérek esetén továbbra is érvényes a „tesókedvezmény”, amelynek mértéke a 2. gyermek esetén mínusz 3.000,- Ft. Így az egyik gyermek tagdíja csak 15 ezer Ft havi szinten.

A kisvizes előkészítő csoport tagdíját az eddigi 12 ezer forintos havidíjról 8 ezer forintra csökkentettük, a mélyvizes előkészítő csoport tagdíja pedig 12 ezer Ft.

További kedvezményt kapnak az Országos Bajnokságban játszó, „jó tanuló, jó sportoló” tagok. Ez azt jelenti, hogy 4,5 átlag feletti tanulmányi eredmény esetén 50 százalékos kedvezményt kapnak a tagdíjfizetésből.

Működnek szociális szempontok is, egyedi elbírálás alapján van mód további kedvezményeket adni. Ehhez azonban Elnökségi döntésre van szükség